film foto Radio kommunikasjon Kino Nordic Entertainment Group TV Pressemeldinger TV underholdning Media

Visning – se hvordan det går når selger holder visningen selv.

Visning – se hvordan det går når selger holder visningen selv.
I programmet Visning møter vi folk som skal selge boligen sin på en utradisjonell måte. De får hjelp av meglere til alt det praktiske, men må selv holde visningen. Det er de som kjenner boligen sin og nabolaget best, og som kan alle hemmelige tips og triks. Men klarer de å holde hodet kaldt og presentere boligen fra sin beste side? Premiere torsdag 12. oktober kl. 20.30 på TV3 og

Katarina Oppedal og Sivert Severinsen . Foto: Lars Svenkerud.

Dato: 09-10-2017 15:32 CEST
Opprinnelig tittel på pressemeldingen: Visning – se hvordan det går når selger holder visningen selv.
Kategori: , Underholdning Media, kommunikasjon Kino, film, foto Radio, TV I programmet Visning møter vi folk som skal selge boligen sin på en utradisjonell måte. De får hjelp av meglere til alt det praktiske, men må selv holde visningen. Det er de som kjenner boligen sin og nabolaget best, og som kan alle hemmelige tips og triks. Men klarer de å holde hodet kaldt og presentere boligen fra sin beste side? Premiere torsdag 12. oktober kl. 20.30 på TV3 og Viafree.

I programmet Visning møter vi folk som skal selge boligen sin på en utradisjonell måte. De får hjelp av meglere til alt det praktiske, men må selv holde visningen. Det er de som kjenner boligen sin og nabolaget best, og som kan alle hemmelige tips og triks. Men klarer de å holde hodet kaldt og presentere boligen fra sin beste side? Premiere torsdag 12. oktober kl. 20.30 på TV3 og Viafree.

I hver episode av Visning treffer vi tre boligeiere som har alt fra et lite krypinn i Oslo sentrum til et herskapelig hus på landet. Meglerne Sivert Severinsen og Katarina Oppedal fra Marton Eiendomsmegling besøker selgerne, vurderer boligens verdi og gir dem tips og råd før den legges ut for salg.

Mens de tar seg av papirarbeidet, går selgerne i gang med å pynte brura. For selv om meglerne anbefaler at hagenisse- og tinnsoldatsamilinger, erotisk kunst og onkels ørelappstol må vike til fordel for fruktfat, innleide møbler og nybakte kanelboller, blir selgeren lett blendet av egne preferanser og tar selvstendige valg. Det er duket for mange absurde og komiske situasjoner, og vi får være med på hele prosessen rundt denne nervepirrende salgsaffæren. Klarer de å presentere boligen fra sin beste side? Kommer det noen på visning? Følger de rådene de har fått fra megler? Og får de solgt?

A to już wiesz?  Garmin® quatix® 6X Solar

Daglig leder Truls-Petter Bergh i Marton Einendomsmegling forteller at folk ønsker å tenke nytt.

– Boligmarkedet har kjølnet, og folk bruker lenger tid på å kjøpe. Mange ønsker å kutte fordyrende ledd og tyr til nye grep. I en slik situasjon, hvor egenkapitalen forsvinner, er det flere og flere selgere som ønsker å spare penger i forbindelse med eiendomssalget, og da er Marton et nytt og spennende alternativ. 

Premiere på TV3 og Viafree torsdag 12/10 kl. 20.30: Visning. 

Første episode er tilgjengelig her: http://presse.mtgnorge.no

Kilde: Pressekontor Nordic Entertainment Group TV – PRESSEMELDING –

————

MTG (Modern Times Group MTG AB (publ.)) er et digitalt og internasjonalt ledende underholdningskonsern. Vi former fremtiden for underholdning ved å gi forbrukere innhold der de selv ønsker det. Våre merkevarer strekker seg fra TV, radio og strømmetjenester, til neste generasjons underholdningsopplevelser i eSport, digitale videonettverk og online gaming. MTG har sitt opphav i Sverige, og våre aksjer er notert på Nasdaq Stockholm ('MTGA' og 'MTGB').

Hashtags: # #Underholdning Media, kommunikasjon Kino, film, foto Radio, TV Underholdning Media, kommunikasjon Kino, film, foto Radio, TV

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy